DETTA ÄR INGET APRILSKÄMT

Jag har övervägt detta sedan jag satte den sista punkten. Jag är en kille med fantastiskt mycket idéer och minst lika många åsikter. Jag tycker, jag tänker och jag framför mitt budskap, inte allt för sällan i form av grädde istället för mellanmjölk. Med tanke på all information som finns inom mig och de oändliga möjligheter en blogg medför har jag valt att ge denna blogg en sista men ändå helhjärtad chans.

 

Jag kan redan nu säga att denna blogg inte kommer uppdateras lika ofta som aftonbladet.se då jag inte har den tiden till att sitta och knappa på datorn dagarna i ända. Jag ska uppdatera bloggen löpande och när jag har något relevant och kvalitativt att komma med. Jag ska skriva om det som intresserar mig, det som väcker en reaktion hos mig och framförallt det som enligt mig visar på min talang och mina färdigheter. En liten ”I’m Robert Nehmé” folder helt enkelt som med tiden skall spegla vem jag är som person, vad jag vill och kämpar för här i livet. För att inte göra dig eller någon annan spontan själ besviken har jag nedan raddat upp tre avgränsningar:

 

  • Efterfrågar du lättlästa texter utan substans så tycker jag att du ska läsa någon skvallerblaska eller följa någon 12årings liv på youtube istället.

  • Vill du bara se bilder på mig, min mat och annan kuriosa så tycker jag att du istället skall vända dig till mitt Instagram konto. @robertnehmecom
     
  • Vill du lära känna min mindre seriösa och mer spontana sida föreslår jag en fika in real life då bloggen kommer bestå av seriösa åsikter och observationer för att ställa saker på sin spets.

 

Med detta sagt säger jag hej och välkommen till något som du förhoppningsvis finner intressant och användbart.

 

//Robert Nehmé

 


Kommentarer
Postat av: Andreas Börjesson

ska bli mycket intressant Robert! Jag gillar matnyttiga inlägg.

2015-04-01 @ 13:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0