VÅRMODE UR MITT PERSPEKTIV

 

Skjorta/NN.07 - Jacka/Tim Coppens - Jeans/Acne Studios – Skor/Valentino – Solglasögon/Thom Browne Ryggsäck/Porter-Yoshida & Co – Armband/Acne Studios

 

 

 

Detta har spårat något så fruktansvärt. Jag vet inte hur många det nu är som bett mig via Facebook att skrapa ihop modeplock för män sedan dagen jag startade bloggen på nytt. Det är helt klart tillräckligt många för att jag ska tappa räkningen. Plocksidor är att döma av alla tidningar och bloggar något sjukt populärt. Sanningen är att det bara är en bråkdel av alla plocksidor som skapade av tidningsredaktionerna själva eller personen bakom bloggen.

 

Plocksidor är i många fall resultatet av en mediebyrås arbete som satt samman bild och text samt betalat en person för att publicera det färdiga materialet. Kort och gott, en annons. Jag som hatar klipp-och-klistra-kulturen som råder i dagens medier väljer att bemöta er önskan och lägga upp en plocksida som jag själv skrapat ihop med det jag tycker är vårsnyggt och hoppas att även ni finner något du gillar er själva eller någon ni tycker om.

 

//Robert Nehmé


Kommentarer
Postat av: Liz

SÅÅ SNYGGT!
WOW jag blev tusan inspirerad. Älskar allt i collaget!!

2015-04-09 @ 13:50:25
URL: http://www.loveliz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0