PRESSDAGEN MED STORT P

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår hade vi en öppen pressdag på kontoret där vi visade höstens alla inredningstrender. Jag och en kollega styrde upp allt ifrån styling, mat och inbjudan till blommor, ljud och ljus. Jag måste få säga att jag är väldigt nöjd med resultatet av mitt jobb, något som uppskattades av alla journalister som besökte vårt showroom. Ett stort tack till min pappa som lärt mig allt jag kan om blommor. 
 
 
//Robert Nehmé.
 

SUMMER STYLE

 

T-shirt/Club Monaco – Jacka/Levi's Vintage Clothing – Byxor/Isaia – Glasögon/Thom Browne – Skor/Botega Venetta   Armband/Alexander McQueen – Solskydd/Maria Åkerberg

 

 

 

Växlande molnighet samt en och annan regnskur har den senaste tiden fått representera våren här uppe i Stockholm. Jag fryser ihjäl till och från men vägrar ge upp hoppet om att det snart är sommar. Bortsätt från hoppet så är det en månad kvar till midsommar och det är ett sorgligt faktum. Till alla trendiga män där ute som vill vara vårsnygga oavsett väder kommer här ytterligare lite inspiration.

 

//Robert Nehmé

 


DESIGN DELUX

 

 

Hade jag vågat cykla i stockholmstrafiken, haft en enorm hall och samtidigt varit ekonomiskt oberoende skulle jag slå till på denna hallmöbel samt en urtjusig cykel till. Här talar vi om mer försäljning, guldkant i vardagen och design på hög nivå i en och samma mening. Prislappen på denna skapelse är självklart okänd till lika tillverkaren. Jag antar därför att det krävs både specialbeställningar och riktigt feta plånböcker för att få äga ovan kreation som ännu bara är en digital 3D-skiss.

 

//Robert Nehmé. 


MIN NYFUNNA KÄRLEK

 
 
 
 
 
 

 

Rawfood hade jag inte kunnat tänka mig skulle vara så festligt och gott. Vet man hur man tillreder ingredienserna, brinner man för konceptet och har en känsla för smaker kan man tydligen skapa magi, något jag fick uppleva under gårdagens event med SuperFruit.

 

One37 hade tillsammans med HTH-kök, Superfruit och superkocken Viktor Ingemarsson bjudit in till en tillställning där just rawfood stod i fokus. Ett och annat glas bubbel slank också ner men det jag vill ägna min eloge till är kocken Viktor som fick mig att öppna mina sinnen för ett helt nytt matkoncept jag fullkomligt älskar. Jag låter härmed bilderna tala och på nytt tackar alla inblandade för en trevlig kväll.

 

//Robert Nehmé


CASH IS KING

 T-shirt/Valentino - Shorts/Officine Generale - Solglasögon/Cutler and Gross - Skor/Mark Mcnairy

 

Jag är en person som älskar pengar, både att samla på hög men även att spendera hej vilt runt mig med argumentet because I'm worth it. Dock har jag lärt mig att hantera pengar med respekt och tycker därför att märkeskläder av ovan rang är sjukt snygga men som jag aldrig skulle köpa. En kamouflagemönstrad t-shirt från Valentino för tre tusen kronor känner jag är ett väldigt obefogat pris med tanke på att vare sig kvalité eller design skiljer sig så mycket från lågprismärkena. Men för den som har pengar i överflöd så why not! Själv väljer jag att se bilderna som inspiration, något som tack och lov är gratis.

 

//Robert Nehmé


DYRA PRISLAPPAR

 

Youtube börjar bli allt mer vanligt när det kommer till reklam i form av rörlig bild. Dock är bruset lika stort på Youtube som vilken annan kanal som helst och vill man skapa en succé så ska man tänka till lite extra. Helst sy ihop en kampanj som innehåller materiella trender, aktuella samhällshändelser och helst kända profiler. Någon som lyckats är Pepsi i sin kampanj för Pepsi Max.

 

Varsågod, här har ni en reklamfilm där varje parameter maxar betygsskalan. Där varje detalj är noga uträknad och där kreativitet och wow-känsla når nya höjder. Vad en sådan film kostar? Ja, med all säkerhet en förmögenhet. Vad den förmögenheten var värd i jämförelse mot dess medievärde så pratar vi helt plötsligt om småpotatis.

 

//Robert Nehmé


RSS 2.0