INSPIRATION TILL MITT NYA HEM

Ikväll bjöd Polhem PR in till en spännande lokal på Södermalm som de med hjälp av Jotex och Anitha Schulman gjort om till en urhäftig studio apartment. Som alla nu vet flyttar jag in i min nya lägenhet den 24 januari och jag som länge trott att jag varit till freds med inredningen fick ikväll mina tankar omkastade. Jag hittade massor av snygg inredning och innan det i tankarna blev allt för dyrt skyndade jag mig iväg till gymmet. Jag längtar dock till årsskiftet så jag kan börja inreda, färgsätta och möblera. Nedan bilder redogör för lite av mycket snyggt som jag fastnade för och i mitt huvud nu försöker inkludera i mitt nya hem.

 

 
Oavsett om det kommer till kläder eller inredning älskar jag att blanda dyrt och billigt, nytt och gammalt.
 
 
Vem sa att man inte kan blanda silver och guld? Ett klockrent exempell för att ljusstakar i grupp, oavsett färg och form skapar ett spännande stileben.
 
 
Jag är inte så mycket för blommigt men denna färgkombination tillsammans med klassiska ränder i svart/vitt och mustiga färger ton i ton skapar en snygg helhet.
 
 
Dessa knottriga askar står numera höst upp på min önskelista. Man kan hitta dem i en hel del olika prisklasser men på Jotex är dem både snygga och prisvärda.
 

//Robert Nehmé    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0