JAG VET LIKA LITE SOM DU!

Att nischa sig inom mode exempelvis handlar inte om att klä sig trend- och moderiktigt utan snarare om att hitta en trend, anamma den och därefter göra den trenden till ett mode innan alla andra.

 

Söndagen är numera Vilodagen för hela 6000 glada lyssnare. I dagens avsnitt av min och Johns podcast pratar vi om hur man ska nischa sig i sociala medier, om vikten av att nischa sig och om företag och deras inställning till sociala medier.

Det tjusiga med min och Johns podcast är att jag vet lika lite om innehållet som du. Upplägget ser nämligen ut som så att jag och John sätter på förhand upp ett ämnesområde och därefter ses vi för att under cirka 60 minuter prata om detta ämne. Sedan skiljs vi åt och John sätter sig med redigeringen. När söndagen kommer är det bara John som vet vad podcasten innehåller då 60 minuter reducerats till cirka 30 minuter. Redigeringen bygger på en nära vänskap och maximal tillit som hittills inte blivit vanskött. Jag ska nu därför sätta mig och lyssna på veckans avsnitt av Vilodagen och höra hur John förvaltat dessa 60 minuter. Vill du också lyssna på avsnittet och höra våra tankar om sociala medier ur mitt perspektiv som Social Media Manager och ur Johns perspektiv som Influencer så hittar du podcasten här.

 

//Robert Nehmé 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0