MITT STORA FETA SYRIANSKA LIV

Lika mycket som jag älskar mina knäckepizzor älskar jag gemenskap, kärlek och starka familjeband.
 

Känslor, sammanhållning och genuin kärlek är signifikant för min kultur. Igår postade jag en bild på Instagram som redogjorde för hur enkelt det är att sprida kärlek, värme och omtanke. Jag uppmanar alla som följer mig att tänka på det och agera utifrån min predikan och för att verkligen säkerställa att mitt budskap gick fram vill jag dela med mig av det även till dig här på bloggen.

Vi skänker varandra så lite omtanke trots att det är gratis, alltid nära till hands och busenkelt att genomföra. Ett leende är ibland det enda som krävs för att glädja någon annan men trots detta så är vi väldigt snåla och sparsamma. Det skulle glädja mig fruktansvärt mycket om du ville anamma denna del av min kultur och att du öppnar ditt hjärta och med ett leende på läpparna möter världen och dina medmänniskor. Att alltid tänka gott om människor fram till dess att motsatsen bevisas och att du dagligen har som mål att försöka glädja någon med en komplimang eller en handling är ett första steg till en varmare och mer inkluderande värld.

Gör det bästa av din dag och tänk på att en komplimang, eller en god handling är både gratis och alltid finns nära till hands så snåla inte med detta. What goes around comes around!

 

//Robert Nehmé


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0