OXYGEN INJEKTION

 
En hel del frågor och funderingar uppstod efter att jag skrev om min Derma Stamp behandling på Electa kliniken för någon vecka sedan. I torsdags var jag åter på Electa kliniken på Karlavägen för att addera en Oxygen behandling till min redan gjorda Derma Stamp behandling.
 
 

Oxygen behandlingen bygger på att man under ett högt lufttryck injicerar en kombination av A-, C- och E-vitamin, hyaluronsyra och andra verksamma ämnen direkt ner i huden. Detta för att ge huden lyster, åter fuktning och samtidigt trigga igång blodcirkulationen i ansiktsmuskulaturen. Då kylan nu bitit sig fast och jag normalt sett under vintern förlorar både fukt och lyster är detta en perfekt behandling att underhålla huden med till solens varma strålar åter gör sitt.

 

 
Behandlingen börjar som alltid med en grundlig rengöring och följs därefter av en diamantslipning som tar bort döda hudceller och ojämnheter. Med hjälp av hårt lufttryck injiceras huden därefter med diverse serum och slutligen går man över huden med en slags sug som ska stimulera muskulaturen och blodcirkulationen. Min härliga hudterapeut Tomas applicerade sedan en ansiktsmask från fantastiska La Prairie och jag var redo för kvällen och helgen. Om du behöver fukt och lyster i vinter är denna behandling en varm rekommendation från min sida.

 

//Robert Nehmé  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0