DEFINITIONEN AV VÄNSKAP

De människorna du väljer att älska lika mycket som din egen familj är de människor du kallar för vänner. De vänner du vågar vara dig själv med är de vänner du kallar för bästa vänner. Jag har några få sådana människor i mitt liv och igår fyllde en av dessa människor 35år. Allas våran Johan Larsson fyllde 35 år och det firade vi med en middag på American Table efter att jag och John hade spelat in vårt åttonde avsnitt av Vilodagen som släpps nu på söndag.

 

 
Födelsedagsbarnet fick en variant av en dagbok där han på tre minuter varje dag ska skriva ner sina idéer och tankar under olika temarubriker. En perfekt present till den kreativa människan som bubblar av idéer.
 
 
Precis som alltid när jag och mina vänner möts så umgås vi primärt med våra smartphones och sekundärt med varandra. Känner du igen dig i denna moderna umgängesform?
 
 
Då kött fortfarande anses vara en lyxvara och då jag sedan nyåret valt att avstå från kött och fågel fick jag nöja mig med ugnsrostade grönsaker och hallomi, Våga Vego(!) säger jag bara.
 
 
Jag och poddis fick passa på att le åt kameran när vi tvingade självaste födelsedagsbarnet att agera fotograf.
 
 
Här har vi honom, gladare än någonsin trots sina nyfyllda 35 och obekväma arbetstider i rollen som bloggfotograf. 
 
 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0