MITT RÅD TILL DIG

Jag och du likt många andra lever i en tillvaro där konsumtionstakten går på maxfart, speciellt i storstäderna. Jag syftar inte på den materiella konsumtionen utan snarare den informativa konsumtionen. En stor bov i dramat är den ständiga uppkopplingen och den ständiga närvaron i sociala medier där push-notiser påminner oss om högt och lågt tjugofyra timmar om dygnet, 365 dagar om året.

 
 

I mitt jobb som social media manager krävs en ständig närvaro i sociala medier. Den största utmaningen är algoritmerna som ständigt nedprioritera de mindre aktiva kontona som i sin tur gör att jag ständigt måste vara närvarande och visa på aktivitet och interaktion. Mycket går av farten och jag ska erkänna att jag av vana och tidspress oftast dansar över gillaknappen i mitt krig mot dessa algoritmer.

Min rekommendation till dig efter att själv har fått känna av effektivitetens konsekvenser är att alltid läsa igenom dina texter en extra gång och att alltid skynda långsamt. Ett krig vinner man bara om man har en genomtänk strategi där ihärdighet och djärvhet står för strategins grundfundament.

 

//Robert Nehmé


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0