MITT STORA FETA SYRIANSKA LIV

 
Min släkt är en märklig sammansättning av olika människor där jag utgör en av de kanske märkligaste människorna i konstellationen. Märklig ur det perspektivet att jag inte gör som alla andra och att jag anses vara en av släktens "Svennebananer". Trots att jag anses vara försvenskad så känner jag inte alltid igen mig i det svenska samhället, dess värderingar och förhållningssätt. När jag tänker efter är det kanske inte så konstigt då jag ofta och gärna umgås med min knepiga släkt som delar med sig av glädje, minnen, språk och kultur vilket jag uppskattar enormt.

 

För att jag och du ska lära känna varandra lite bättre och du ska få en djupare förståelse för mig och min framtoning kommer jag varje lillördag dela med mig av ett inlägg som handlar om mitt stora feta syrianska liv.

 

 

Först ut är min lilla men värdefulla familj bestående av en mamma och en pappa som bor kvar i Trollhättan, staden jag föddes och växte upp i. Jag har även två yngre och helt underbara systrar som vuxit upp och blivit starka, smarta och framgångsrika kvinnor som bor ihop här i Stockholm, närmare bestämt Hallunda. Dessa fyra nyckelpersoner kommer du få läsa och se mer av men för denna gång får det räcka med denna korta introduktion.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Spännande .... häng inte upp den färgglada tvätten bara... bara vitt som tvättas på 90 😂😂😂 / syrran.

2016-11-03 @ 01:28:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0