SOCIALA MONSTER

En bild på mig och två av mina bästa vänner, John och Johan tagen på The Social Media Party tidigare i höst. Ett event skapat av MWM i samarbete med Telia och deras kampanj #HataHat.
 

I mitt dagliga arbete möter jag företag och privatpersoner som attraheras av Influencers och dess påstådda genomslagskraft. I mitt jobb som Social Media Manager förväntas jag ha kunskap och fakta om de som verkar inom den digitala och sociala medievärlden och därmed råda mina klienter att på bästa sätt investera i det som för dem är mest förmånligt. Det jag dagligen chockeras över är antalet luftslott som finns ute till försäljning, korruptionen, intrigerna och missunnsamheten som finns där uppe på toppen. Jag chockeras även över den låga kunskapsnivån och den låga kravställningen som finns på företagssidan. Företagssidan som genom sin ekonomiska investering i dessa människor gör dem till Influencers och som öppnat upp för en ny och modern yrkeskategori.

 

Med denna introduktion kommer du varje lördag, under kategorin "Sociala Monster" kunna ta del av mina tankar gällande social och digitala medier. Jag kommer dela med mig av mina observationer och upplevelser, ge tips och råd till dig som företag eller privatperson. Syftet är att du med tiden ska kunna optimera dina möjligheter och undvika de fallgropar som dagligen projiceras i din telefon av dessa Sociala Monster.

 

//Robert Nehmé  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0