MITT NYA HEM - BÖRJAR BLI KLART

Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden. Nu är det mesta i lägenheten på plats och väggen som målades rosa för ett tag sedan är på nytt ommålad, denna gång till en betydligt snyggare färg. Tavlor är upphängda och mina efterlängtade köksstolar har nu kommit. Det jag nu saknar är lite krukor, en matta samt två fåtöljer som ännu inte levererats men så fort de är på plats är det dags för en härlig inflyttningsfest.

 

 
 

Väggfärgen heter Marble Green från Jotun och är en grågrön färg. Jag tycker att den blev superfin mot mitt gråa plåtskåp och min akryltavla som jag målade när jag flyttade in i min första lägenhet 2012.

 

 

Det bästa med min lägenhet är att min soffa kan stå mitt i rummet! Dock är ytorna i lägenheten stora med mycket fönster och högt i tak. För att få rummet att bli ombonat krävs det mycket textilier. Notera hur kuddarna fångar upp grönskan i växterna och kromet i golvlamporna.

 

 

När jag såg denna golvlampa från Jotex bestämde jag mig för att köra på vita metaller istället för mässing och koppar som numera är uttjatat enligt mig. Dock är problemet med vita metaller att det kan bli för stelt, kallt och stramt. Men med mycket växter, loppisfynd och naturkorgar får man genast en mjukare känsla.

 

 

Slutligen mina superfina stolar från Furniturebox. Sex stycken stolar som jag klurat en hel del över men när de väl kördes till dörren och kom på plats så passa de ihop med köksbordet som handen i handsken. När hela lägenheten är klar lovar jag att ni ska få se fler och bättre bilder.

 

//Robert Nehmé


Kommentarer
Postat av: Hermine

Men, vilket superfint plåtskåp!

2017-04-21 @ 15:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0