PÅ MAXFART - TRÄNING OCH HÄLSA

Träning och motion förbättrar både arbetsprestation och arbetsresultat. Förutom god sömn tränar jag fyra till fem dagar i veckan och försöker i största möjliga mån variera min träning. Människan är ett djur som är skapad för att leva i naturen likt alla andra djur. Vårt intellekt har dock gjort att vi civiliserat oss och skapat oss alla möjliga tänkbara bekvämligheter, dock är vår kroppkonstruktion oförändrad.

Vår kropp behöver därför daglig träning och motion. Utan att vara ett proffs i ämnet tror jag att en varierad träning ger kroppen ständiga utmaningar som i sin tur resulterar i ett välmående och en förhöjd prestationsförmåga.

 
 
 

För någon vecka sedan föreslog min chef att vi alla på avdelningen tillsammans skulle ta ett träningspass för att byta miljö, testa på en ny träningsform och tillsammans hitta på något kul. Hon föreslog BE.CORE och en studio bara ett stenkast ifrån kontoret. Hårt, superkul och väldigt givande. Efter att jag testat på denna träningsform som för mig vart helt ny och känt effekten av den vill jag rekommendera dig att göra detsamma. Utmaningar ger resultat oavsett område, omfattning och intensitet. Testa något nytt, utmana dig själv, gör det på maxfart och sluta aldrig att utvecklas.

 

 
 

//Robert Nehmé


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0