SOCIALA MONSTER - DAGS ATT VÄXLA UPP

Nu när jag har flyttat in i min nya lägenhet och lagt mig på en belåningsgrad lägre än amorteringskraven kan jag luta mig tillbaka och vila i min ekonomi. Inredningen kommer sitta med tiden och all fokus kommer nu läggas på min karriär och förvaltningen av min tjänst på Sveriges främsta PR- och eventbyrå, Micael Bindefeld AB. På maxfart ska det gå åt ett håll och riktningen är uppåt.

 

 

Under 2017 har jag som mål att börja föreläsa inom ämnet som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen sociala och digitala medier. Detta innebär att jag likt en svamp nu ska suga åt mig av all info jag kan komma över, knyta nya kontakter och gå på andras föreläsningar för att lära mig allt jag bör kunna. Jag ska testa nya saker och framförallt saker som andra på förhand dömt ut som misslyckade. För att lyckas tror jag att jag måste se problemen som utmaningar och det omöjliga som möjligt. Första utmaningen är att hitta tiden som krävs för denna satsning. Dygnet har 24 timmar varav vi i snitt sover bort åtta timmar av dem. Att sova en timme mindre om dygnet frigör en extra timma om dagen vilket i veckan bli sju timmar i vilket under en månad nästan blir en hel arbetsvecka och på en arbetsvecka hinner man åstadkomma en hel del så häng med för nu kör jag!

 

Först ut är ett förmiddagsseminarium om Sociala mediers inverkan på medieklimatet med bland annat Volkswagens marknadsdirektör följt av ett lunchmöte med ett bokförlag som vill jobba mer digitalt. På eftermiddagen ska jag träffa en känd inredningsstylist för att prata om hans sociala medier och han närvaro på bland annat Instagram. Vill du hänga med under min dag så gör du det enklast via mina Instagram Stories som du hittar här.

 

//Robert Nehmé


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0