VILA PÅ MAXFART

Att vila på maxfart är lika viktigt som att jobba på maxfart och i helgen var det dag för lite vila och återhämtning. Jag och mina två bästa vänner bestämde oss för att besöka Yasuragi för att vila upp oss och koppla av. Jag har tidigare aldrig varit där och då alla lovordat detta spahotell kände jag att även vi borde testa på denna upplevelse.

 

Efter en bussresa på bara 30 minuter från Slussen i Stockholm var vi framme. Vi möttes upp av Micki, vår värdinna under vistelsen som visade oss vägen till vår svit, en japansk Ryokan där vi serverades grönt te, frukt, japansk dessert och nötter i väntan på kvällens middag.

 

 
 
 

Efter en lugn fikastund i Ryokan bestämde vi oss för att ta del av rummets faciliteter så som den enorma terrassen, tvagningsrummet och den uppvärmda skifferstenspoolen. Medan John poserade framför kameran försökte jag koppla bort likes och kommentarer i sociala medier med en avslappnande lavendelmask.

 

 
 
 

Efter vår lilla tvagning på rummet knackade Micki åter på dörren för att följa oss till vår middag på restaurangen Teppanyaki. Ett superkul restaurangkoncept där alla gäster sitter runt ett stekbord för att beskåda maten som på ett showartat sätt tillagas framför nästan på oss gäster. Flambering, nya bekantskaper och supergod mat fick avsluta vår första dag på Yasuragi.

 

 
 
 

Mer om vår vistelse, vikten av att koppla av och koppla ner all yttre stress samt Yasuragis magiska frukostbuffé kan ni höra mig och John summera i vår podcast, Vilodagen som du kan du ta del av här.

 

//Robert Nehmé


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0