RELAX PÅ MAXFART

Ett liv på maxfart kräver en vila på maxfart. Söndskvällarna är därför heliga för mig då jag ordnar veckans alla matlådor, lyssnar på VILODAGEN, sätter på mig mina skönaste underkläder och ställer mig därefter framför badrumsspegeln för att unna mig en lång ansiktsbehandling. I detta inlägg ska jag dela med mig av mina tre favorittips när det kommer till egentid och grooming utan att inkludera dyra och onödiga produkter.

 

 

 

  1. Sätt på dig sköna kläder! För min det finns det bara ett outfit alternativ och det är underkläder från märket Kim Denzler, ett par stora gråa mjukisbyxor utan muddar vid benen och en grå hoodietröja helst med dragkedja. Grått måste det vara för att jag tycker att det är en harmonisk och neutral färg, fråga mig inte varför men jag antar att det är något psykologiskt.

  2. Få ordning på din hy! Den bästa peelingen för ansiktet är inte något du köper för dyra pengar utan en burk du hittar på bakhyllan i din mataffär för en ynka tjuga. Blanda två teskedar bakpulver med tre teskedar vatten till en smet och applicera det på ditt ansikte. Låt det sitta till det stelnat och skölj av med ljummet till kallet vatten. Så småningom kommer du upptäcka en jämnare och renare hud. Enkelt, snabbt och billigt.

  3. Mitt tredje och sista tips såhär i vintertid är en läppskrubb. Blanda strösocker med lite kokosolja och gnugga in det in dina läppar. Tiden du gnuggar avgör resultatet. Desto torrare läppar desto längre tid. Skölj bort sockerresterna men låt resterande kokosolja sitta kvar, det smörjer, vårdar och fuktar.

 

//Robert Nehmé


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0