SOCIALA MONSTER - CONTENT SCHEDULE

Innan vi förvaltar sagan jag bad dig skriva i förra inlägget ska vi nu se över tiden du behöver lägga för att vidhålla en jämn närvaro i sociala medier. Min rekommendation är att du skapar dig ett publiceringsschema eller som det flott heter, Content schedule.

 

 
 

Metoden är simpel, allt du behöver är en kalender på en begränsad tidsperiod, förslagsvis 30 dagar samt tillgång till kalendern du antecknar dina livshändelser i. Utifrån din kalender och de aktiviteter du bokat in börjar du därefter att planera in ditt sociala medieinnehåll. När du fört över dina relevanta och intressanta aktiviteter kommer det uppstå luckor i ditt publiceringsschema där du inte gör något speciellt. Dessa luckor ska du fylla med ett fabricerat content. När du har bokat upp hela ditt publiceringsschema ska du därefter fundera över hur många av dessa luckor som du kan skapa i förhand och vilka av dessa luckor du redan har material till.

 

Att vara en Influencer handlar om att influera inte att rapportera och därmed spelar det ingen roll om bilden är tagen i stundens hetta eller en arkivbild ur din kamerarulle. Viktigt är dock att du använder dina egna bilder och då du inte gör det ska du hänvisa till bildkällan. En annan viktig sak är att du använder bilder ur bildarkivet som är relevanta och ALDRIG ljuga. Påstår därför inte att stranden du visar upp är din aktuella position om så inte är fallet.

 

//Robert Nehmé


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0