SOCIALA MONSTER - SAGORNAS MAGI

 

Alla har vi läst eller någon gång hört en saga och likt en saga bör innehållet i dina sociala medier byggas, utformas och skapas.

 

Storytelling är den tyngsta biten i byggandet av ditt personliga varumärke. Dramaturgin bygger på något som folk vet, tror sig veta eller känner igen. Syftet är att förstärka och förhöja upplevelsen av ditt personliga varumärke och ge mottagaren en attraktiv följetong. Kort och gott så behöver du en story att berätta. Utgå ifrån kategori du valt att prata om. Utgå ifrån människorna du valt att prata till och utgå ifrån kanalen du valt att använda.

 

Tänk på att sagor och berättelser finns överallt hela tiden och varje dag, det är bara din kreativitet som kan begränsa dessa historier. Tänk även på att du i din saga även ska bestämma transparensen i ditt berättande. Hur personlig ska du vara, hur fiktiv ska du vara och hur inkluderande ska du vara i sagan. Med detta sagt så kommer vi i nästa inlägg se över din tidsåtgång och jag kommer dela med mig av tips, trix och metoder som underlättar och effektiviserar din digitala närvaro. Till dess, skriv en saga som handlar om dig själv.

 

//Robert Nehmé


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0