SOCIALA MONSTER - SNABBT OCH RAPPT

Att bli en superstjärna inom sociala medier är fullt möjligt om du vågar öppna dina sinnen och ta in din omvärld. Jag säger inte att min metod är den rätta och inte heller den enda. Det du kan läsa dig till på denna blogg är texter baserade på mina teorier, erfarenheter, observationer och ren fakta från studier jag tagit del av.

Gårdagens inlägg skapade många frågetecken kring varför jag valt just Instagram som kanal att jobba utifrån under det kommande året. Svaret är inte svårare än så att Instagram är efter Facebook den största sociala medieplattformen. Den inkluderar stillbilder, text och rörligt material på ett sätt som med lite kreativitet skapar enorma möjligheter att jobba vidare ifrån. Om du inte håller med om detta kanalval och tycker att någon annan plattform är mer förmånlig kan du vara lugn. Det jag delger dig under kategorin ”Sociala Monster” är tillämpningsbart på alla plattformar och grundar sig till stora delar i ren varumärkesuppbyggnad och konceptutveckling. Kort och gott handlar det om uppbyggnaden av ditt personliga varumärke på sociala medier och utvecklingen av det.

 

Med detta sagt ska du nu få en uppgift.

Sociala medier handlar mycket om att vara på tårna och allt ditt innehåll bör därför vara snabbt och rappt. Uppgiften till nästa inlägg är att du ska fundera över hur mycket tid du har att lägga på dina sociala medier.

 

//Robert Nehmé


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0