SOCIALA MONSTER - TV SKAPAR INFLUENCERS

Snart drar Paradise Hotel igång och det är med en skräckblandad förtjusning jag ser fram emot programmet. Paradise Hotel som ursprungligen är en amerikansk produktion sändes med svenska deltagare för första gången i Sverige år 2004. Skandaler har kantat programmet och många har byggt karriär på deltagandet medan andra har förstört sina framtida karriärer genom att medverka i samma program.

 

 

När programmet drar igång på måndag om en vecka kommer två bekanta till mig och John delta i programmet. De anser sig ha ett speciellt syfte med sitt deltagande och även anser sig ha en historia att berätta. Den ena heter Sanel Dzubar, tidigare känd från svenska Top Model och den andra heter Jake Ahl, en kille som ännu för många är okänd. Med tanke på deras påstående om ett speciellt syfte och med tanke på programmets skandalhistoria har jag och John bjudit in de två deltagarna till vår podcast, VILODAGEN för att ta deras puls. Höra hur de tänker kring sitt deltagande, vilka förväntningar de har på programmet men också vilka risker programmet medför.

 

Oavsett deras syfte så har alla Tv-produktioner en tendens till att bygga Influencers i sociala medier, därför har jag 101 frågor jag vill ställa de Sanel och Jake. Har du också frågor och funderingar som du vill att vi framför till Sanel och Jake så ska du höra av dig till eller John så lovar vi att ta upp just din fråga.

 

//Robert Nehmé  


Kommentarer
Postat av: Linnea

Kan du fråga om dom är förälskad eller gillar någon just nu i livet?

Längtar efter podden.
Puss

Svar: Absolut Linnea!
Robert Nehmé

2017-01-30 @ 19:24:35
Postat av: Lova

Tack för en skön podd!
Fråga gärna om hur de ställer sig till att tidigare säsonger har gått så himla bra i sociala medier medan förra faktiskt var en besvikelse både för tittare och deltagare. Vad har de för förväntningar med en medverkan? Förväntar man sig en explosion av följare på t.ex. Instagram och Snapchat?
Sedan vore det ju mycket trevligt om ni kunde gå in på hur de lever idag, med tanke på att det var ca ett år sedan det spelades in. Har de t.ex. flickvänner, partners? De ser ju bägge mycket bra ut och kommer säkerligen vara eftertraktade, inte minst på sociala medier. Hur ställer de sig till det? Vad tror de blir viktigt att tänka på (privat sett) när de blir mer offentliga/publika än innan?

Svar: Tack för bra frågor, vi tar med oss dessa till intervjun med killarna. Och tack för de fina lovorden gällande vår podd. Det gläder mig och John något enormt.
Robert Nehmé

2017-01-30 @ 22:07:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0