SOCIALA MONSTER - VAD, VEM OCH HUR?

Nu ska jag, du och alla som vill jobba med sociala medier gasa på. Vi ska jobba med våra kanaler genom konceptualisering, strategi och mål. I förra inlägget under kategorin Sociala Monster fick du i uppgift att besvara frågorna, vad, vem och hur, vilket jag nu utgårt ifrån att du gjort. Om inte hittar du inlägget här.

 

2017 ska för mig handla om en uppväxling i allt jag gör och det ska även speglas i mina sociala mediekanaler. Jag ska se mina sociala mediekanaler som min främsta referens och därför har jag besvarat frågorna på nedan vis.

 

 

 

1: Vad vill jag tala om?

Motivation och inspiration som ska hjälpa mina följare att alltid vilja göra det bästa ifrån sig. Detta kan visas genom text, bild och rörligt material. Anledningen till detta val av ämnesområde handlar mycket om den livsinställning jag har. En inställning som bygger på att inget är omöjligt och som hittills gett avkastning. Många säger att jag är ambitiös och exceptionell i det jag gör men jag har aldrig förstått mig på vad jag gör som är så annorlunda. Genom att fokusera på detta ämne vill jag dela med mig av det jag gör och som av många uppskattas. Samtidigt hoppas jag kunna identifiera, kartlägga och förvalta detta uppskattade beteende.

 

2: Vem vill jag tala till?

Dig som prioriterar framgång och självförverkligande i alla led. Som är villig att jobba hårt, seriöst och konsekvent. Till dig, gammal som ung som tänker i positiva banor och som vill ta emot allt livet har att ge med en öppen famn.

 

3: Hur vill jag säga det?

Instagram: Highligts, milstolpar, vackra och minnesvärda ögonblick.

Instagram Stories: Liveuppdateringar från jobbet, gymmet, mötet och köket.

Blogg: Fördjupning, förklaring och reflektion.

 

//Robert Nehmé


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0