MITT NYA HEM - STATUSLÄGE

Denna fåtölj måste säljas för att möblemanget ska gå ihop och bli enhetligt. Då jag inte suttit i den mer än ett dussing gånger vill jag inte skänka bort den eller sälja den allt för billigt. Någon som är sugen på en deal?
 
Sovrummet är just nu väldigt vitt och kalt. Veckbandsgardiner i grått linnetyg är nu beställda och kommer komma på plats inom kort. Därefter ska det fixas med en sänggavel och belysning då golvlampan i bild gjort sitt.
 
Möblemanglayouten är nu spikad men det som nu saknas är en 20 kvadratmeter stor matta som möblemanget ska stå på samt ett bredare soffbord för att allt ska bli proportionerligt. Fåtöljen ska som sagt säljas och stolen ska bort för att lämna plats åt två likadana fåtöljer i antingen svart eller brunt läder. Mattan jag kikar efter ska vara i en grafitgrå färg med kort lugg.
 
För några veckor sedan valde jag att måla en fondvägg. Det var tänkt att den skulle ha samma färg som Acne Studios skolådor men när färgen väl kom upp på väggen var det inte alls som jag tänkt mig. Därför ska denna vägg målas om i någon grågrön färg. Kanske petroleum, kanske mossgrönt, det återstår att se.
 
I köksdelen är allt i stort sätt på plats. Jag väntar på att mina stolar från Furniturebox ska levereras vilket beräknas bli i nästa vecka. Utöver stolarna väntar jag även på en leverans från Jotex med diverse inredningsdetaljer som sätter pricken över i:et.
 
I badrummet har jag satt upp en gardinskena framför tvättmaskinen. Även här ska väckbandsgardiner sättas upp för att följa förvaringen och tvättmaskinen samt addera lite färg till det i övrigt vita badrummet.
 
//Robert Nehmé
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0