RES SMART OCH BEKVÄMT

Det känns som att det var evigheter sedan jag var ute och bekantade mig med världen. Jag vill resa, jag vill uppleva och jag vill se. Se saker och samla på minnen från alla världens hörn och det jag länge längtat efter är drömmarnas stad, New York. Många säger att resan är målet och därför har jag satt samman ett plocka med lite tips som maximerar din reseupplevelse.

 

 

Byxa: J.Lindeberg har släppt supersnygga tech byxor i en blandning av polyamid, ull och elastan som är följsamma, lediga och skrynkelfria men med ett dressat uttryck.

 

Töja/Skjorta: A Days March är basgarderobens drömföretag. Jag föredrar att klä mig lager på lager i samband med resor för att enkelt justera temperaturen och slippa släpa runt på ytterplagg i onödan.

 

Skor: Gucci är märket du ska sikta på när det kommer till sneakers i vår. Välj ett par med hög trendfaktor som även funkar som din accessoar. På så vis kan du skippa klockor och armband som måste kläs av i samband med säkerhetskontrollen.

 

Bagageväska: Rimowa har släppt en uppdaterad väska som effektiviserar livets för dig som resenär. Med digital bagagetagg och fyra stadiga hjul med sin svängradie på 360 grader kan du enkelt och smidigt att manövrera i trånga utrymmen med mycket folk och hela tiden hålla koll på din väska via mobilen.

 

Kabinväska: Givenchy har länge varit en dröm för mig. En outfit, en necessär och din elektronik ska alltid finnas i handbagaget för att du alltid ska ha en back-up ifall din bagageväska hamnar på villovägar.

 

Grooming: Packa de allra nödvändigaste och med fördel i reseförpackningar. Att bära runt på stora behållare är både tungt och utrymmeskrävande så mitt tips till dig är att köpa dig resebehållare, alla med max 100 ml så att du kan ta med necessären i handbagaget.
 
//Robert Nehmé

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0