SOCIALA MONSTER - DET VÄXER SÅ DET KNAKAR

Igår spelade vi in söndagens avsnitt av Vilodagen, avsnittet som är tänkt att bli vårt sexmånaders avsnitt. Tiden går fort och podcasten växer så det knakar. Vi tänkte till en börja spela in ett avsnitt utan gäster för att verkligen summera och reflektera kring dessa sex månader men då min och Johns vän, David Lundin var i stan passade vi på att ta honom på pulsen.

 

  

David jobbar idag som modell och pendlar mellan Stockholm och Milano. Modellbranschen likt många andra börjar se värdet i stora sociala mediekanaler. Vi träffade därför David för att hör hur hans tankar går och hur han jobbar med sina sociala medier.

 
 

Efter ett halvår med Clarion Sign passade jag även på att uttrycka min tacksamhet kring deras hospitality, deras alltid lika proffsiga mottagande och deras magiska engagemang. De är så engagerade i oss att de alltid ställer in fikabröd, bjuder på frukost när vi ser som hungrigast ut och ger oss det där lilla extra som får oss att känna oss som hemma.

 
 

Är du nyfiken på min och Johns podcast så hittar du den på Acast och Itunes. Lyssna gärna och lämna feedback på innehållet. Önska gäster eller ställ dina frågor och funderingar till oss. Vi tar tacksamt emot all feedback vi kan få. Utan dig och alla andra lyssnar skulle det nämligen inte finnas någon Vilodag.

 

 

//Robert Nehmé


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0