SOCIALA MONSTER - ETT HALVÅR SENARE

Vänner imorgon ska jag och John spela in ytterligare ett avsnitt av vilodagen. Men innan vi går in på vårt kommande avsnitt måste jag slå ett slag för avsnitt tjugofem, alltså gårdagens avsnitt med Gisela A Pihlsjö. Vi pratar om det perfekta livet, bloggportalernas oprofessionella företagsmodeller och så klart lite märkesväskor. Man kan nämligen inte förena John med ett annat modelejon utan att beröra ämnet. Kort och gott är avsnitt tjugofem är ett potpurri av lite allt möjligt som du bara måste lyssna på.

 

 
 

Nu till kommande söndags avsnitt, nummer tjugosex som släpp den 12 mars. För er som är snabba på att räkna har säkert klurat ut att 26 avsnitt, med ett avsnitt i veckan resulterar ett halvår av poddande för min och Johns del. Ett halvår av mycket spännande diskussioner, intressanta gäster och en hel del lärdom och förståelse för sociala medier och den moderna, urbana människans tankesätt. Vi är sjukt stolta över formatet och extremt glada över att du det är så många som vill lyssna på oss och våra gäster.

På söndag ska jag och John prata med David Lundin, modell och mest känd för svenska folket för hans deltagande i Top Model. Vi ska fördjupa oss i sociala mediers påverkan och inspel på modellindustrin, vad David idag gör och hur hans tankar går kring framtiden. Då det dessutom är vårt halvårsavsnitt ska jag tillsammans med John klura på om vi kanske kan bjuda på något extra. Har du förslag på vad det kan vara så lämna en kommentar eller hör av dig via någon av våra andra kanaler.

 

//Robert Nehmé


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0